Cadeau-aandeel

Je wilt graag een aandeel van Energent cadeau geven aan iemand anders. Alvast bedankt daarvoor!

Bij het aankopen van aandelen via de knop hieronder, volg je best onderstaande stappen voor de registratie van je cadeau-aandeel.

  • Kies ‘ik ben nog geen aandeelhouder.’ Op die manier krijgt de nieuwe coöperant een uniek coöperantennummer toegewezen.
  • Vul bij contactgegevens voor- en achternaam van de nieuwe (!) coöperant in.
  • Ken je de adresgegevens van de nieuwe coöperant, dan vul je die in. Ken je ze niet, dan vul je jouw eigen adresgegevens in. De nieuwe coöperant kan dit later laten aanpassen.
  • Als het cadeau-aandeel een verrassing is, dan vul je bij e-mailadres jouw eigen e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres wordt immers de mail met de vraag tot overschrijving gestuurd. De nieuwe coöperant dit later laten aanpassen naar zijn eigen e-mailadres.
  • Ken je het rijksregisternummer van de nieuwe coöperant, dan vul je dat in. Ken je dat niet, dan vul je jouw eigen adresgegevens in. De nieuwe coöperant dit later laten aanpassen.
  • Het in te vullen bankrekeningnummer is het nummer waarop het dividend betaald zal worden. Het handigste is om hier ineens het bankrekeningnummer van de nieuwe coöperant in te vullen. Ken je het bankrekeningnummer niet of heeft de nieuwe coöperant geen bankrekeningnummer, dan vul je jouw eigen bankrekeningnummer in. De nieuwe coöperant dit later aanpassen naar zijn eigen bankrekeningnummer mits duidelijke reden.
  • Energent heeft postkaartjes gemaakt, waarmee het cadeau-aandeel tastbaarder en visueel aantrekkelijker gemaakt werd. Heb je aandelen voor iemand anders gekocht, laat het weten via administratie@energent.be (jouw naam, adres en aantal cadeau-aandelen) en wij bezorgen jou een cadeaukaartje dat je aan de nieuwe coöperant kan schenken. Hieronder zie je een voorbeeld van voor- en achterkant van dit cadeaukaartje.