Hoe kunnen we je helpen in jouw renovatie

Energent wil gezinnen zo goed mogelijk helpen bij de renovatie van hun woning en de aankoop van zonnepanelen. Kijk hieronder wat onze verschillende projecten te bieden hebben.

 

Groepsaanbod renovatie

Met het groepsaanbod helpen we je met een sterke offerte en ondersteunen we je bij de uitvoering van de werken. Hiervoor werken we met een meer dan 20 geselecteerde partner-aannemers. Voor sommige maatregelen zijn zelf vaste prijzen afgesproken. Al bijna 3000 gezinnen gingen je voor.


Zonnestad

Het project Zonnestad is een doorlopende groepsaankoop zonnepanelen. Hiervoor stemmen we elk jaar scherpe prijzen en een degelijke kwaliteit af met 2 aannemers. Deze groepsaankoop is speciaal omdat Energent onafhankelijk instaat voor het ontwerp. Al 4000 gezinnen schreven zich in.


Doe-het-zelf-met-Energent

Doe-het-zelf-met-Energent wordt aangeboden aan gezinnen die zelf durven verbouwen. Met behulp van 2 bezoeken en een aanspreekpunt per mail, geven we zelfbouwers de kans om de kwaliteit van hun verbouwing te verhogen, aan een zo scherp mogelijke prijs.


Koop slim

Het koop slim project wil gezinnen ondersteunen bij de aankoop van een woning. Concreet wordt een pakket aangeboden waarbij de koper 5 woningen doorstuurt naar Energent en waar Energent een eerste inschatting maakt van renovatiekosten.

 


Renovatiepakket A

Renovatiepakket A is een begeleiding op maat van energetische totaalrenovatie tot label A. Ideaal voor gezinnen die een woning gekocht hebben en deze willen begeleid willen renoveren voor een zachte prijs. Wil je ook grote structurele werken uitvoeren? Dan ga je best langs bij een architectenbureau.

 


Maak een EPC op

Energent maakt op vraag ook gewone EPC’s op. Energent gaat er prat op om deze EPC’s maximaal en correct in te vullen. Hiervoor gaat ze een stuk verder dan de meeste aanbieders. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot een hoger label.