Keuzelijst warmtepompen

Energent en de energiecentrale van Stad Gent ontwikkelden samen een keuzelijst warmtepompen. Dit is een oplijsting van alle courante warmtepompsystemen met hun betekenis en hun toepassingsgebied.

De keuzelijst is gericht op renovatie-adviseurs, en heeft als doel om de kennis van renovatie-adviseurs te verhogen en een meer uniform advies rond warmtepompen bij particulieren mogelijk te maken. Ook kan de lijst gebruikt worden door meer technisch onderlegde particulieren.

De keuzelijst zelf bevat weinig inleidende informatie, noch duidelijke visuele voorstellingen. Om deze keuzelijst toegankelijker te maken, werd daarom een opleiding van 3h gemaakt als ondersteuning.

 

Heb je na deze opleiding vragen, suggesties of bedenkingen? Contacteer dan zeker jeroen.baets@energent.be.  De keuzelijst is immers een levend document, en het doel is om deze keuzelijst verder te actualiseren naar gelang voortschrijdende inzichten.

 

Te complex? 

Dan is onderstaande webinar (die werd ontwikkeld samen met energiehuis Veneco) alvast toegankelijker. Je kan je ook steeds laten begeleiden via het groepsaanbod renovatie indien je woont in het werkingsgebied van energiehuis Veneco. Zie groepsaanbodrenovatie.be.